milivolt electronics world news Aydem_ve_Gediz_Elektrik"te_Randevu_Almak_Artk_Daha_Kolay-didimhaber.net
04-08-2018

Aydem ve Gediz Elektrik"te Randevu Almak Artk Daha Kolay

Aydem_ve_Gediz_Elektrik"te_Randevu_Almak_Artk_Daha_Kolay

Aydem ve Gediz müterileri, bundan böyle cumartesi günleri de dâhil olmak üzere, abonelik ilemlerini belirlenmi Müteri likileri Merkezleri’nde (MM), seçebilecekleri gün ve saat aralklarnda yapabilmek için web sitesi üzerinden online randevu alabilecek.

 

zmir, Manisa, Aydn, Denizli ve Mula bata olmak üzere tüm Türkiye’de 4,8 milyon müteriye elektrik tedarik hizmeti sunan Aydem ve Gediz, yakn zamanda hayata geçirdii randevu sistemiyle birlikte, kurumsal web sitelerinde yer alan “Online Randevu” sayfalar (www.aydem.com/tr/Randevu vewww.gediz.com/tr/Randevu) üzerinden randevu taleplerini kabul edecek. 0850 800 0 186 numaral iletiim merkezini arayarak veya MM’e müracaat ederek müteri temsilcilerinden randevu alabilen müteriler, artk “Online Randevu” sayfalarn da kullanabilecek. Yaplan açklamaya göre, bundan böyle hafta içi müsait olamad için MM’e gidemeyen müteriler, cumartesi günlerinde de ilem yapabilmek için randevu alabilecek.

 

Elektrik tüketicileri, yeni abonelik ilemlerinde (daha önce abonelik kayd oluturulmam tüketim noktalar için), öncelikle Aydn, Denizli ve Mula illerinde ADM Elektrik Datm, zmir ve Manisa illerinde ise GDZ Elektrik Datm irketleri ile Balant Anlamas yaptktan sonra Aydem ve Gediz’den randevu alarak abonelik ilemlerini sra beklemeden yapabilecek. Ayrca bu yeni sistemle birlikte özellikle yal, engelli, hasta, gazi vb. öncelik tekil eden müteriler, randevu alarak sra beklemeden ve zaman kaybetmeden abonelik ilemlerini gerçekletirebilecekler. Bu sistem sayesinde yeni abonelik, abonelik devri, abonelik iptali, depozito iadesi, güç deiiklii, tarife deiiklii, güncel depozito sorgulama, bilgi güncelleme vb. abonelik ilemleri için randevu alnabilecek.

 

Randevu saatinden 10 dakika önce MM’e gelmeleri gereken müteriler, kimlik bilgileri ile randevu saatlerini seçebilecekler. Müterilerin madur edilmemesi ve kötü niyetli randevu taleplerinin önüne geçilmesi amacyla snrl sayda randevu verilecek olup TC kimlik numarasndan kötü niyetli randevu kaytlar tespit edilerek gelecekte yaanacak benzer vakalarda söz konusu kiiler, sistemden bloke edilecek. Müteriler, cumartesi açk olan MM’lerin ve dier MM’lerin adreslerine iletiim merkezinden veya kurumsal web sitelerinden ulalabilecek.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..